Våre kjære sponsorer

Wikborg Rein

Wikborg Rein er et av Norges ledende og mest internasjonale forretningsadvokatfirmaer. Ved våre kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore, Shanghai og Kobe bistår og rådgir vi nasjonale og internasjonale virksomheter, både i offentlig og privat næringsliv. Vår ekspertise og erfaring bygges gjennom kontinuerlig utvikling av våre advokater, nære samarbeidsrelasjoner mellom våre kontorer samt et utstrakt nettverk i inn– og utland.

For å gi våre klienter den beste oppfølging, har Wikborg Rein egne team innenfor en rekke viktige bransjer i norsk næringsliv; bank og finansindustri, corporate, shipping, offshore, energi/olje/gass, fiskeri og sjømat,  næringseiendom, industri og offentlig virksomhet. Vi har også kompetansegrupper for de ulike juridiske fagområdene som har ansvaret for at Wikborg Rein ligger i forkant i faglige spørsmål. Kombinasjonen mellom fagkunnskap, bransjeerfaring og kommersiell forståelse gjør at vi er i stand til å løse utfordringer og utvikle nye forretningsmuligheter for våre klienter.

Sponser

Sportsprodukter i form av karbohydrater og elektrolytter som påfyll for idrettsutøvere. Selv om mange får dekket energibehovet sitt ved å spise et variert kosthold med energitett mat i det daglige, vil idrettsutøvere som trener og konkurrerer mye stort sett trenge ekstra påfyll fra sportsprodukter. Det handler ikke bare om den totale energien, men i tillegg skal sportsernæring og energidrikker tilby energi som er lettopptakelig og lett å fordøye. Sponser Sport Food prøver å være innovative og oppdaterte på den nyeste forskningen, noe som gjenspeiler seg i utvalg og kvalitet på produktene.

SPONSER ENERGY kan tilby en rekke produkter for å få dekket energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat -og soda oppladning.

Garmin

Garmin har sitt Norgeskontor i Moss med 20 ansatte og er en del av en felles Nordisk organisasjon med ca 100 ansatte til sammen på våre lokasjoner i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Herfra tar vi hånd om det norske markedet innenfor segmentene Bilnavigasjon, maMål. Garmin vil være et langsiktig selskap ved å utvikle førsteklasses produkter for bil, fly, båt, friluftsliv og sport som er en viktig del av kundenes liv.

Vi har en forretningsmodell med såkalt vertikal integrering. Det betyr at alt arbeid innen design, produksjon, markedsføring og lagerarbeid gjøres internt, noe som gir oss bedre kontroll over tidslinjer, kvalitet og kundestøtte. De brukervennlige produktene våre er ikke bare ettertraktet på grunn av deres spennende design, rimelige priser og suverene kvalitet – de har også nyskapende funksjoner som forbedrer kundenes liv. Garmin har over 9200 medarbeidere i 35 land rundt om i verden.

Bli kjent med  våre markedsledende produkter på våre hjemmesider.

Louis Garneau

Canadisk High-End merkevare. Fremstiller alt til sykkel og triatlon: Klær, sko, hjelmer, sykler og meget mere. Etablert i 1983 av Louis Garneau, OL deltager i sykling i 1984. Selskapet ligger i Quebec i Canada, hvor all utvikling og design foregår.
Produksjon av triatlon og team klær foregår fremdeles i Canada. Flere store sykkellag kjører i Garneau Team Europcar (Pierre Rolland & Thomas Voeckler) kjører i Garneau klær, sko og hjelmer. Louis Garneau fremstiller også teamtøy, til både sykling og triatlon.

Triatleter som kjører i Garneau:

Rachel Joyce
Craig Alexander
Lionel Sanders
og mange flere…

Louis Garneau’s hjemmesider

Ragde Eiendom AS

Ragde Eiendom AS er et eiendomsselskap i sterk vekst som driver utleie, samt kjøp og salg av bolig- og næringseiendom. I dag består konsernet Ragde Eiendom AS av 144 selskaper og datterselskaper som til sammen eier 447 000 kvadratmeter næringseiendom, fordelt på lager, kontor, butikk, industri og 3500 parkeringsplasser. I tillegg eier konsernet 756 leiligheter for utleie. I hovedsak er eiendommene lokalisert på Østlandet med hovedvekt i Oslo. Konsernet har også eiendom i Ålesund, Trondheim, Bergen, Mosjøen, Larvik, Haugesund og Tromsø, samt Belgia og Nederland.

Boardman

Chris Boardman MBE and Director of R&D at Boardman bikes is an Olympic, Triple World champion and World Record holder. Chris works closely with his team at every single stage to ensure that all bikes offer the highest level of PERFORMANCE, utilize great DESIGN and re of a superior QUALITY – the result is a truly world class product throughout the entire range.

UBQ

Som norskeiet frittstående bemannings- og rekrutteringsselskap, leverer UBQ nøkkelressurser til tekniske og administrative oppdrag i bransjer som IT og telekommunikasjon, kraft og energi samt olje og gass. Vi vokser raskt både i Norge og i det internasjonale markedet, og har i dag mer enn 70 fagspesialister og prosjektledere engasjert hos våre kunder.

Vi er våre oppdragsgiveres rådgivere og spesialister ved rekruttering til midlertidige og faste stillinger. Vi løser våre kunders rekrutterings- og bemanningsbehov ved å kombinere effektive rekrutterings og bemanningsprosesser, med et stort nettverk av kandidater og god forståelse for den aktuelle bransje.

I tillegg til solid erfaring fra rekruttering og konsulentvirksomhet, har våre sentrale nøkkelpersoner lang erfaring fra tekniske og administrative stillinger i ledende norske og internasjonale teknologi bedrifter. Som uavhengig aktør har vi bygget et solid nettverk med tilgang til internasjonal teknisk kompetanse som gjør UBQ til en langsiktig ressurs partner.

I tillegg kan UBQ bistå utvalgte internasjonale teknologibedrifter som ønsker å etablere seg i det norske og nordiske markedet.