Våre kjære sponsorer

Wikborg Rein

Wikborg Rein er et av Norges ledende og mest internasjonale forretningsadvokatfirmaer. Ved våre kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore, Shanghai og Kobe bistår og rådgir vi nasjonale og internasjonale virksomheter, både i offentlig og privat næringsliv. Vår ekspertise og erfaring bygges gjennom kontinuerlig utvikling av våre advokater, nære samarbeidsrelasjoner mellom våre kontorer samt et utstrakt nettverk i inn– og utland.

For å gi våre klienter den beste oppfølging, har Wikborg Rein egne team innenfor en rekke viktige bransjer i norsk næringsliv; bank og finansindustri, corporate, shipping, offshore, energi/olje/gass, fiskeri og sjømat,  næringseiendom, industri og offentlig virksomhet. Vi har også kompetansegrupper for de ulike juridiske fagområdene som har ansvaret for at Wikborg Rein ligger i forkant i faglige spørsmål. Kombinasjonen mellom fagkunnskap, bransjeerfaring og kommersiell forståelse gjør at vi er i stand til å løse utfordringer og utvikle nye forretningsmuligheter for våre klienter.

Adrena

Adrena AS er et distribusjonsselskap til sportsbransjen i Norge og driver av nettbutikken adrena.no. Adrena AS driver markedsføring, salg og support på vegne av verdens fremste merkevarene innen sykkel, ski og triatlon. Adrena’s ansatte og ambassadører besitter høy kompetanse, er nært på sporten og har erfaring med bruk av Adrena sine merkevarer. Det er dette Adrena ønsker at norske forbrukere skal få få glede av, og speiler sitt produktutvalg.

Adrena’s hjemmesider.

Sponser

Sportsprodukter i form av karbohydrater og elektrolytter som påfyll for idrettsutøvere. Selv om mange får dekket energibehovet sitt ved å spise et variert kosthold med energitett mat i det daglige, vil idrettsutøvere som trener og konkurrerer mye stort sett trenge ekstra påfyll fra sportsprodukter. Det handler ikke bare om den totale energien, men i tillegg skal sportsernæring og energidrikker tilby energi som er lettopptakelig og lett å fordøye. Sponser Sport Food prøver å være innovative og oppdaterte på den nyeste forskningen, noe som gjenspeiler seg i utvalg og kvalitet på produktene.

SPONSER ENERGY kan tilby en rekke produkter for å få dekket energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat -og soda oppladning.

Ragde Eiendom AS

Ragde Eiendom AS er et eiendomsselskap i sterk vekst som driver utleie, samt kjøp og salg av bolig- og næringseiendom. I dag består konsernet Ragde Eiendom AS av 144 selskaper og datterselskaper som til sammen eier 447 000 kvadratmeter næringseiendom, fordelt på lager, kontor, butikk, industri og 3500 parkeringsplasser. I tillegg eier konsernet 756 leiligheter for utleie. I hovedsak er eiendommene lokalisert på Østlandet med hovedvekt i Oslo. Konsernet har også eiendom i Ålesund, Trondheim, Bergen, Mosjøen, Larvik, Haugesund og Tromsø, samt Belgia og Nederland.

UBQ

Som norskeiet frittstående bemannings- og rekrutteringsselskap, leverer UBQ nøkkelressurser til tekniske og administrative oppdrag i bransjer som IT og telekommunikasjon, kraft og energi samt olje og gass. Vi vokser raskt både i Norge og i det internasjonale markedet, og har i dag mer enn 70 fagspesialister og prosjektledere engasjert hos våre kunder.

Vi er våre oppdragsgiveres rådgivere og spesialister ved rekruttering til midlertidige og faste stillinger. Vi løser våre kunders rekrutterings- og bemanningsbehov ved å kombinere effektive rekrutterings og bemanningsprosesser, med et stort nettverk av kandidater og god forståelse for den aktuelle bransje.

I tillegg til solid erfaring fra rekruttering og konsulentvirksomhet, har våre sentrale nøkkelpersoner lang erfaring fra tekniske og administrative stillinger i ledende norske og internasjonale teknologi bedrifter. Som uavhengig aktør har vi bygget et solid nettverk med tilgang til internasjonal teknisk kompetanse som gjør UBQ til en langsiktig ressurs partner.

I tillegg kan UBQ bistå utvalgte internasjonale teknologibedrifter som ønsker å etablere seg i det norske og nordiske markedet.

Louis Garneau

Canadisk High-End merkevare. Fremstiller alt til sykkel og triatlon: Klær, sko, hjelmer, sykler og meget mere. Etablert i 1983 av Louis Garneau, OL deltager i sykling i 1984. Selskapet ligger i Quebec i Canada, hvor all utvikling og design foregår.
Produksjon av triatlon og team klær foregår fremdeles i Canada. Flere store sykkellag kjører i Garneau Team Europcar (Pierre Rolland & Thomas Voeckler) kjører i Garneau klær, sko og hjelmer. Louis Garneau fremstiller også teamtøy, til både sykling og triatlon.

Triatleter som kjører i Garneau:

Rachel Joyce
Craig Alexander
Lionel Sanders
og mange flere…

Louis Garneau’s hjemmesider