Team Arctic Triathlon

Vi er stolte av å presentere Team Arctic Triathlon by Wikborg Rein. Teamet består av en jentegjeng med felles lidenskap for triathlon. Utøverne er Norges fremste kvinnelige triatleter, deriblant Norgesmestere, Norgesrekordholdere og to Norseman-vinnere.

Teamet er Norges første rene jentelag i triathlon. Jentene har slått seg sammen for å gjøre hverandre sterkere og for å bidra til en bedre rekruttering til tri-sporten – Norges nye folkesport!

Vi skal være gode ambassadører for sporten vi elsker – og for våre sponsorer. Gjennom gode resultater, entusiasme og energi – samt ved å være inkluderende, vil vi sikre en bred og god eksponering.

Våre flotte jenter!

Mette Pettersen Moe
Mette Pettersen MoeUtøver
Mette har vært Norges desidert beste kvinnelige triathlet de siste par årene. Hun har vunnet alt – med god margin. Mette er tidligere svømmer.
Trude Gran
Trude GranUtøver
Trude Gran kom på 3. plass på Norseman i 2014, og har også flere andre topp- og pallplasser i triathlon. Hun har tidligere spilt håndball på høyt nasjonalt nivå.
Charlotte Knudsen
Charlotte KnudsenUtøver
Charlotte startet med triathlon i 2011 og hadde topplasseringer i både triathlon og multisport i 2012. Hun kom på 2. plass i Norseman 2012 og ble Norgesmester i duathlon i 2014.
Charlotte Kunz
Charlotte KunzUtøver
Charlotte begynte med triathlon allerede på midten av 90-tallet, og gjorde i 2014 comeback med stor suksess. Charlotte har en allsidig idrettsbakgrunn med blant annet svømming.
Line Mari Langseth
Line Mari LangsethUtøver
Line Mari har siden 2009 løpt og gått langrenn på hobbymosjonist nivå. Hun debuterte i triatlon i 2014 med 6. plass i Norseman. Hun ble bitt; i 2015 høynet hun med 3. plass. Hennes favorittdisiplin er langløp
Terezia Hagen
Terezia HagenUtøver
Terezia er fra Arendal. Hun er ferdig medisinstudent juni 2016. Terezia er lidenskapelig opptatt av triatlon. Terezia er tidligere håndballspiller på elitenivå.
Heini Hartikainen
Heini HartikainenUtøver
Heini er fra Finland, men har bodd i Oslo siden 2015. Heini er først års pro-triatlet, som har bakgrunn i løping, men har i siste årene vist styrke i alle tre triatlonøvelsene