Søndag 6. juni deltok Line på Tyrifjorden Rundt. Line startet i pulje 2, hvor hun måtte kjempe mot mannfolka.

Tyrifjorden Rundt er et 145 km langt og kupert turritt med start og mål i Sandvika sentrum. Starten går ved Bærum Rådhus i Sandvika, videre over Sollihøgda, og deretter langs Tyrifjorden via Sunnvolden, Vikersund, Sylling, Tranby, Liertoppen, Asker, Vettre, Holmen og tilbake til Sandvika Rådhus.

Line hadde gode bein hele veien og kom inn med hovedfeltet til mål. Hun ble beste dame av alle!

Idet målstreken ble passert dukket solen opp og deltakerne kunne skinne i takt med den. Arrangøren serverte kylling wraps, sandwich, rosiner, bananer, epler, appelsiner, cola og vann, så det var bare å fylle opp lagrene og nyte dagen! Dette er hva man kan kalle ekte sykkelglede!

Kort oppsummert: et veldig bra arrangement med fine løyper i flott natur. Arrangørene BOC og Rye gjorde en kjempe god jobb!

Lines sluttid ble  3:53:47