Selv om planer er til for å justeres, har vi i Team Arctic Triathlon by Wikborg Rein i alle fall satt opp en tentativ plan for sesongen 2015.

Mette stiller i pro-klassen i Ironman-sirkuset. Målet er å kvalifisere seg til VM på Hawaii i oktober som første nordmann (mann & kvinne) noensinne. I pro-klassen kvalifiserer man seg ved å sanke poeng i Ironman-konkurranser gjennom året. Hvilke og hvor mange konkurranser Mette stiller i i år, vil dermed avhenge av plasseringene hun oppnår. Mette vil fortelle mer om veien mot Hawaii i et senere innlegg.

For Line er målet å forsvare fjorårets seier i Norseman i august. Årets kvinnefelt er knallsterkt, så det kan bli kamp til målstreken. Vi er for øvrig veldig stolte av at alle de tre norske kvinnene som er eliteseedet til årets Norseman, tilhører Team Arctic Triathlon by Wikborg Rein (Line, Charlotte Knudsen og Kristin). Andre konkurranser som Line planlegger å stille opp i er NM i duatlon på Oppegård 31. mai, Halv Fet Triathlon (halv Ironman) 6. juni, Styrkeprøven Dombås-Oslo 20. juni og NM lang/Ironman Haugesund 70.3 i Haugesund 5. juli.

Charlotte Kunz vant eller kom på 2. plass i alt hun stilte opp i fjor. I år er målet å erstatte så mange 2. plasser som mulig med seire. Hovedmålet er VM i Østerrike 70.3 (halv Ironman). I tillegg vil hun også stille i alle de norske mesterskapene i triathlon (sprint, olympisk og langdistanse, samt NM i duathlon).

Kristin stiller også i pro-klassen i Ironman. Kristin er som nevnt eliteseedet til Norseman i år, og i tillegg stiller hun i Haugesund i juni for å forsvare NM-gullet sitt på langdistanse. Hun vil også delta på Powerman Denmark (duathlon) og NM i duathlon på Oppegård i mai, Challenge Denmark (halv Ironman) i juni og enkelte andre konkurranser i august/september.

Charlotte Knudsen kom på 2. plass på Norseman i 2012, og som eliteseedet i år er målet å forbedre eller tangere denne plasseringen. I tillegg satser Charlotte på å forsvare sin NM-tittel på duathlon på Oppegård i mai, samt at hun vil stille på Challenge Denmark (halv ironman) i midten av juni og NM lang på Ironman Haugesund 70.3.

Trude vant sin agegroup i Ironman Haugesund 70.3 i fjor, men NM-bronsen glapp en drøy kilometer før mål (NM lang arrangeres sammen med Ironman Haugesund 70.3). Årets mål er dermed revansje og pallplass på NM lang. I tillegg er planen å stille på Powerman Denmark (duathlon), NM duathlon på Oppegård, NM olympisk i Kristiansand, samt enkelte andre konkurranser i Norge og/eller utlandet.