Vi er umåtelig stolte av å presentere Team Arctic Triathlon by Wikborg Rein. Teamet har vært under planlegging i mange måneder, men endelig er planene realisert. Team Arctic Triathlon by Wikborg Rein består av en sammensveiset jentegjeng med en felles lidenskap for triathlon. Vi konkurrerer i hovedsak på hel Ironmandistanse (3,8 km svøm, 180 km sykkel og 42,2 km løp) og halv Ironmandistanse (1,9km svøm, 90 km sykkel og 21,1 km løp), men også på olympisk- og sprintdistanse. Blant teamets medlemmer finner du Norges fremste kvinnelige triatleter, deriblant Norgesmestere, Norgesrekordholdere og en Norseman-vinner.

Formålet med teamet er å danne en sosial ramme rundt treningen og konkurransene våre, og ikke minst å fremme nordmenns stadig voksende interesse for triathlon. Vi er opptatt av gode holdninger og sunn idrett, og vil gjerne bidra til å spre dette. Gjennom samarbeidet med Wikborg Rein håper vi at vår treningsglede og konkurranseiver kan smitte over på mange nye triathlonspirer der ute, og vi vil blant annet gjennom jevnlige blogginnlegg gi et innblikk i treningshverdagen vår og konkurranser vi deltar i.

Teamets medlemmer vil den kommende sesongen delta i en rekke konkurranser i både inn- og utland. Første konkurranse i år var  Ironman Sør-Afrika, og deretter følger blant annet Ironman Mallorca, NM i duathlon og i olympisk- og langdistanse, Challenge Billund, Norseman m.m. Vi har allerede gjennomført flere treningssamlinger, og vi tror og håper at vi er i rute til å hente hjem både internasjonale plasseringer, kvalifisering til VM på Hawaii, NM-medaljer og topplasseringer på Norseman. Vi lover å holde dere oppdatert!